harimau muda…………………

Tahniah…………………..emas Sukan Sea!!

Cuba lagi (kalau masih boleh la)……………….Olimpik !!!!

Sedikit komen dari hamba yang dah lama tak sepak bola…

………….hamba tengok sejak dari kempen Sukan Sea sampai ke last game (Bahraian), fokus akan hilang apabila separuh masa kedua terutamanya 20 minit terakhir………..terutama sekali PERTAHANAN……………..yang ni aku paling tak gemar bila tengok diorang main……………….Bila hamba tengok game Harimau Muda ni…….pertahanan la yang hamba akan peratikan…………marking fail, selalu tinggal penyerang lawan…………..

Itu je yang hamba nak royat, hok lain malah base aku………….moga ada peningkatan lepas ni……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>