email dari Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Razak…..betul ke ni, atau email spam?

Hari tu aku dapat satu email yang agak mengejutkan…email dari Perdana Menteri Malaysia…betul ke ni..? kat bawah tu aku tempekkan screen shotnya….tapi nampak macam email spam je …tapi yang peliknya tak masuk kat spambox, dan aku tak pernah subscribe kat PM punya web ke, ape ke…tapi yang tak syoknye email ucapan Tahun Baru Cina (sejak bila aku tukar identiti ni…?)…Kalau betul spam tak elok la, seorang yang bertaraf VVIP buat email spam…tak sheshuaii la…tengok la sendiri ye….fikir-fikirkanlah…

Aku tempekkan sekali komen atau apa-apa yang ada kaitan dengan email yang aku dapat ni…

1.Artikel dari inimajalah.com….. Wajarkah Perdana Menteri menghantar email ‘spam’ kepada rakyatnya?

2.Komen dari website, tranungkite.net……….Patutkah Perdana Menteri menghantar email ‘spam’ kepada rakyatnya?

Apa pun pandangan anda, terpulang pada diri masing-masing……..

1 Responses to email dari Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Razak…..betul ke ni, atau email spam?

  1. ina nazir says:

    oo..itu hari ada rakan blogger pun dapat gak lar…camner ek??..heran lar..apa tujuan orang yg email tu agaknyer..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>